15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η «αιμορραγία» της HTC συνεχίζεται και στο Δ’ τρίμηνο του 2015

    Είναι γνωστό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα οικονομικά της HTC δεν είναι και τόσο «ανθηρά», καθώς η γνωστή εταιρεία αντιμετωπίζει μία αισθητή μείωση των εσόδων της. Από ότι φαίνεται οι μέρες που η HTC ήταν ανάμεσα στους «top» κατασκευαστές έχουν περάσει και πλέον αναρωτιόμαστε εάν θα μπορέσει να υπάρξει μία έστω ισχνή ανάκαμψη.

    HTC smartphones 2

    Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, το Δ’ τρίμηνο του 2015 έκλεισε ζημιογόνα για την εταιρεία, καθώς οι ζημιές ανήλθαν σε 101 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η «επίδοση» είναι σχετικά λίγο καλύτερη από το Γ’ τρίμηνο όπου η μείωση των κερδών άγγιξε τα 139 εκατομμύρια δολάρια. Αν και η εικόνα που έχει σχηματιστεί για την HTC δεν είναι και τόσο καλή, παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι της ανέφεραν ότι τόσο η σειρά των Desire όσο και το Α9 δεν τα πήγαν κι άσχημα. Οι υπεύθυνοι της HTC ήδη επεξεργάζονται σχέδια για να διορθώσουν κάπως την κατάσταση, ενώ τώρα η γνωστή εταιρεία ποντάρει πολλά στην επιτυχία του VR headset Vive. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της έχει δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή η αγορά της εικονικής πραγματικότητας είναι πολύ πιο σημαντική σε σύγκριση με την αγορά των smartphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles