16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε φωτογραφία του HTC M7;

    Aπό το @evleaks προέρχεται ακόμη μία διαρροή για μία σπουδαία συσκευή από την HTC, το M7, που περιμέναμε ότι θα εμφανιστεί στην φετινή CES, αλλά τελικώς θα πρέπει να περιμένουμε έως το MWC (Mobile World Congress) για να την δούμε στην τελική μορφή της.

    H φωτογραφία που διέρρευσε από το @evleaks φημολογείται ότι είναι ένα στιγμιότυπο, και προέρχεται από ένα video που καθοδηγεί τους χρήστες της συσκευής στην διαδικασία εγκαταστάστης της SIM card. Λογικά, και επειδή απουσιάζει το γνωστό λογότυπο της εταιρείας από την πρόσοψη, πρόκειται για ένα πρωτότυπο του M7 στην φωτογραφία, και όχι το τελικό προιόν.

    Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για την συσκευή, ενσωματώνει οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης Full HD (1920 x 1080 pixels) με εντυπωσιακό pixel density στα 468ppi. Kατά τα άλλα, θα είναι εξοπλισμένο με quad-core Snapdragon S4 Pro 1,7GHz, 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Θα διαθέτει 13 Megapizels camera με φακό f:2.0 και θα υποστηρίζει LTE. Nα τονίσουμε, ότι η φωτογραφία “ελέγχεται” για την αυθεντικότητα της, ωστόσο ο λογαριασμός στο Twitter @evleaks, γενικώς θεωρείται αξιόπιστος.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles