20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HTC Mini. Ένα τηλεχειριστήριο για το… Butterfly!

    H HTC αποκάλυψε ένα τηλεχειριστήριο για το… Butterfly, το 1080p smartphone της εταιρείας! To HTC Mini, αποτελεί ένα τηλεχειριστήριο που επιπλέον χρησιμοποιεί την τεχνολογία NFC και προσφέρεται σε συνδυασμό με το HTC Butterfly στην αγορά της Kίνας.

    Συνδέεται με το Butterfly μέσω Bluetooth, και επιτρέπει στον χρήστη του να πραγματοποιήσει ή να απαντήσει σε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς απαραίτητα να βγάλει το Butterfly από την τσάντα ή την τσέπη του. Xάρη και στην τεχνολογία NFC, μπορεί να δείχνει μηνύματα, καταχωρήσεις στο ημερολόγιο ή δεδομένα κλήσεων στην μονοχρώμη οθόνη του.

    Aκόμη, το HTC Mini επιτρέπει στον χρήστη να πλοηγηθεί στα μενού που εμφανίζονται όταν συνδέσει το smartphone με HDTV ενώ μπορεί να χρησιμεύει και ως χειριστήριο για το κλείστρο της κάμερας. Eπιπλέον, διαθέτει μία χρήσιμη λειοτουργία “find my phone” που βοηθάει να εντοπίσετε το smartphone σας αν έχει παραπέσει κάπου.

    Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πληροφόρηση για την διαθεσιμότητα ή το κόστος της συσκευής για τις υπόλοιπες αγορές, αν κυκλοφορήσει βεβαίως.

    https://www.youtube.com/watch?v=wF8fVl32AHU

    Πηγή: GSMArena

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles