18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Και νέα ναυαρχίδα (One M9) και smartwatch το Μάρτιο για την HTC! Οι πρώτες πληροφορίες

    Η HTC μάς έχει ενημερώσει ήδη για το event που ετοιμάζει την 1η Μαρτίου στο πλαίσιο του MWC 2015 της Βαρκελώνης και, τώρα, το Bloomberg μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις της, με προεξάρχουσα τη νέα της ναυαρχίδα, που, πιθανότατα, θα ονομάζεται HTC One M9.

    HTC

    Η νέα συσκευή φαίνεται πως θα ενσωματώνει παρόμοιο design με τον προκάτοχό της και θα διατεθεί σε χρυσή, ασημί και γκρι απόχρωση. Θα διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, τεχνολογία Dolby 5.1 audio, κεντρική κάμερα 20MPixels, εμπρόσθια που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Ultrapixel για καλύτερα… selfies ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού,αλλά και το UI Sense 7, το τελευταίο skin των Ταϊβανέζων.

    Απ’ ό,τι φαίνεται, ωστόσο, πέρα από το Μ9, το Μάρτιο θα δούμε επιτέλους και το πρώτο smartwatch της HTC, σε συνεργασία με την Under Armour και τη fitness υπηρεσία της, εταιρεία με την οποία οι Ταϊβανέζοι ανακοίνωσαν συνεργασία στη CES. Περισσότερα θα μάθουμε στη Βαρκελώνη σε λιγότερο από ενάμιση μήνα, με το digitallife.gr φυσικά να δίνει, όπως κάθε χρόνο, δυναμικό “παρών” στη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles