17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε κατά λάθος (;) το smartwatch της HTC! (update)

    Update: Σύμφωνα με επίσημη δήλωση της HTC που “ξεκαθαρίζει” το θέμα της διαρροής, η συσκευή που εμφανίζεται στο video του HTC design studio “δε δείχνει σε καμία περίπτωση ένα πραγματικό προϊόν που η εταιρεία σκέφτεται να κυκλοφορήσει”.

    Ένα “behind the scenes” video από το HTC design studio επιβεβαιώνει τις φήμες, που έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό, ότι οι Ταϊβανέζοι ετοιμάζουν το δικό τους smartwatch! Ιδού, λοιπόν, η πρόταση πάνω στην οποία δουλεύουν, χωρίς, βέβαια, να γνωρίζουμε ακόμη σίγουρα αν πρόκειται για ένα prototype ή για το τελικό μοντέλο.

    htc-smartwatch-leak

    Το smartwatch που εμφανίζεται στο στιγμιότυπο του video διαθέτει τετράγωνη σχεδίαση, στα πρότυπα των LG G Watch και Samsung Gear Live, τα οποία ήδη είναι διαθέσιμα με το λειτουργικό Android Wear. Πέρα από την εμφάνισή του σε ένα γραφείο, κάνει επίσης “πέρασμα” και από μία οθόνη ενός εργαζομένου στο design studio της HTC, όπως βλέπετε παρακάτω.

    htc-smartwatch-leak2

    Να θυμίσουμε ότι ο γνώριμος evleaks έχει ήδη δημοσιεύσει μία φωτό από το υποτιθέμενο smartwatch της HTC, η οποία παραπέμπει στη video-διαρροή των Ταϊβανέζων.

    htc-smartwatch-evleaks

    Δείτε εδώ το video που αποκαλύπτει το HTC smartwatch, το οποίο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθεί το φθινόπωρο. (σ.σ. το smartwatch εμφανίζεται στο τραπέζι στο 00:34 και στο monitor ενός υπαλλήλου της HTC στο 0:43).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles