22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    HTC. “To Samsung Galaxy S4 είναι μία από τα ίδια”

    htc-ben-ho

    Οι μέρες ανήκουν στο Samsung Galaxy S4 και ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του σχόλια για τη χθεσινή ανακοίνωση των Κορεατών. Εκτός από όλους εμάς τους “ανώνυμους” ή “επώνυμους” βέβαια, άποψη έχουν ακόμη και οι… ανταγωνιστές της Samsung.

    Και κάπως έτσι, η HTC, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της απαρίθμησης των specs της νέας συσκευής από τα τεχνολογικά (και όχι μόνο) sites ανά τον κόσμο, εκφράζει, μέσω ενός σημαντικού στελέχους της, τη δική της άποψη, η οποία σίγουρα αποθεώνει τη δική της “ναυαρχίδα”, HTC One.

    Ο CMO της εταιρείας, Ben Ho, χαρακτηρίζει, λοιπόν, το Samsung Galaxy S4 “μία από τα ίδια” σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

    “Συνεχίζοντας να διαθέτει πλαστικό σώμα και με μία μεγαλύτερη οθόνη να αποτελεί φυσική εξέλιξη για τη συσκευή, το νέο Galaxy της Samsung “ωχριά” σε σύγκριση με τον unibody σχεδιασμό από αλουμίνιο του HTC One.”

    Και συνεχίζει: “Αυτό είναι μία από τα ίδια. Η HTC παραμένει η καλύτερη επιλογή για εκείνους που αναζητούν την καλύτερη τεχνολογία σε έναν premium σχεδιασμό. Οι πελάτες μας θέλουν κάτι διαφορετικό από το mainstream, κάτι που φαίνεται να αποτελεί στόχο για το Galaxy.”

    “Οι πελάτες μας αναζητούν τεχνολογία αιχμής, σχεδιασμό που τους ενθουσιάζει, αλλά και μία αίσθηση υπεροχής συνολικά – όλοι αυτοί είναι οι λόγοι που δημιουργήθηκε το HTC One.

    Ακόμη κι αν διαφωνείτε με την άποψη του Ben Ho ή τη θεωρείτε αρκετά “ισοπεδωτική”, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως οι Ταϊβανέζοι έχουν αυτή την περίοδο στην αγορά τη δική τους “δυνατή” πρόταση με αρκετούς υποστηρικτές, οπότε ίσως και να παίρνουν από αυτή τον “αέρα” να μιλάνε με αυτό τον τρόπο για τον ανταγωνισμό.

    Σε κάθε περίπτωση, οι “μάχες” (ακόμη και δηλώσεων) ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές δε μας ξενίζουν πλέον, αντίθετα είναι μέρος του παιχνιδιού, οπότε μπορούμε να πούμε ότι, μερικές φορές, ακόμη και τις απολαμβάνουμε

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles