15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Θα παρουσιάσει η HTC Ubuntu tablet σήμερα; Ή η Canonical απλά οργανώνει event την ίδια μέρα;

    UPDATE: Ανακοινώθηκε το Ubuntu OS για tablets. Δείτε περισσότερα εδώ

    Αν επισκεφτείτε το site του Ubuntu, του λειτουργικού συστήματος της Canonical που είναι ήδη διαθέσιμο για δοκιμή σε Google Nexus tablets, θα δείτε ένα countdown, μία αντίστροφη χρονομέτρηση που αντιστοιχεί στις 17:30 ώρα Ελλάδος με την ένδειξη: Tick, tock, tablet time!

    Τα αντίστοιχα event παρουσίασης της HTC σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο (Ο Γιώργος Ιωσηφίδης είναι ήδη εκεί) ξεκινούν στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

    Το διαδίκτυο και ο ειδικός τύπος έχει πάρει φωτιά από τις εύλογες εικασίες που θέλουν της Canonical να παρουσιάζει νέο tablet με λειτουργικό Ubuntu, σε συνδυασμό με την HTC, αλλά πόσο εφικτό είναι αυτό; Η HTC είναι  μία εταιρεία που ασχολείται κυρίως με εμπορικές συσκευές και τα μόνα λειτουργικά συστήματα που έχει υιοθετήσει είναι το Android και το Windows Phone. Και ξέρουμε ότι σήμερα θα ανακοινώσει τουλάχιστον ένα HTC One.

    Δύσκολα θα την φανταζόμασταν να πειραματίζεται με το Ubuntu, όσο κι αν υποστηρίζουμε πως το ανοιχτό λογισμικό είναι εκείνο με τις περισσότερες προοπτικές να εμφανίσει αληθινή καινοτομία και χρηστικότητα.

    Οπότε, δεν παίρνουμε στα σοβαρά την φημολογία που θέλει την HTC να παρουσιάζει Ubuntu tablet και απλά πιστεύουμε πως η Canonical, θα ανακοινώσει κάτι καινούριο… χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τι είναι αυτό. Σίγουρα, όμως, δεν πρόκειται να είναι HTC.

    Στην μάχη των events, όμως, αλλά και της δημοσιότητας που αυτά θα εισπράξουν, σίγουρα κερδισμένη θα βγει η HTC. Σορρυ Ubuntu… ο ειδικός τύπος θα είναι συγκεντρωμένος σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη σήμερα.

    Πηγές: Pocket-Lint, The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles