21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η μέρα των προσκλήσεων: H HTC ανακοινώνει το πότε θα γνωρίσεις τα Windows Phone 8 μοντέλα της

    Οι Αμερικανοί τεχνολογικοί συντάκτες το σημερινό πρωϊνό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήταν απασχολημένοι με το να ανοίγουν emails με προσκλήσεις.

    Έτσι, λίγα λεπτά μετά την πρόσκληση της Apple για το περιβόητο event ανακοίνωσης του iPhone 5, η HTC έστειλε τη δική της πρόσκληση για την παρουσίαση των Windows Phone 8 συσκευών της στις 19 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.


    Οι φήμες για τις Windows Phone 8 συσκευές της εταιρείας κυκλοφορούν εδώ και καιρό και απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα να τις γνωρίσουμε επίσημα.Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, διέρρευσε στο Διαδίκτυο και φωτογραφία ενός από αυτά, γνωστού με την κωδική ονομασία “Accord”, το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, οθόνη 4,3 ιντσών Super LCD2 με ανάλυση 1280×720 pixels, κάμερα 8MPixels με 1080p video, καθώς και υποστήριξη για micro SD cards και NFC. Αν και στη φωτό, φαίνεται να ενσωματώνει την προηγούμενη έκδοση των Windows Phone, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει με τα ανανεωμένα Windows Phone 8.


    Οι μέρες είναι έτσι κι αλλιώς γεμάτες από ανακοινώσεις στο χώρο της κινητής, καθώς αύριο η Nokia παρουσιάζει τα δικά της Windows Phone 8 μοντέλα, σε event που διοργανώνει με τη Microsoft στη Νέα Υόρκη, ενώ εκδήλωση έχει αύριο και η Motorola για να ανακοινώσει νέα RAZR μοντέλα. Ο Σεπτέμβριος είναι ήδη πιο “καυτός” από το καλοκαίρι που πέρασε στο χώρο της τεχνολογίας κι εμείς περιμένουμε με αγωνία τα specs των νέων smartphones που θα βγουν στη δημοσιότητα.

    Όσο για τη διάθεση των μοντέλων με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, οι πληροφορίες θέλουν τόσο τα μοντέλα της HTC όσο και αυτά της Nokia να κυκλοφορούν το Νοέμβριο, παράλληλα με την κυκλοφορία των Windows 8.

    Πηγή: Techcrunch

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles