23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Ascend D quad: Επίσημα κοντά μας το τετραπύρηνο του Κινέζου κατασκευαστή

    Η Huawei, στη συνέντευξη τύπου της που ξεκίνησε στις 16:30 (ώρα Ελλάδας), “άνοιξε το χορό” των επίσημων ανακοινώσεων του MWC 2012, παρουσιάζοντας τον τετραπύρηνο “δυναμίτη” της.

    Μέρος της νέας σειράς “Diamond” της κινέζικης εταιρείας, το Huawei Ascend D quad είναι, σύμφωνα με αυτή, τοταχύτερο smartphone στον πλανήτη”. Πέρα από τον νέο quad-core processor K3V2 της Huawei, “χρονισμένο” στο 1.5GHz, η συσκευή διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 1280x720pixels και pixel density 330 PPI, οπίσθια κάμερα 8MPixels με φακό BSI, εμπρόσθια 1.3MPixels, υποστήριξη Dolby Digital 5.1 Surround Sound και μπαταρία 1800mAh. Υποστηρίζει, φυσικά, το Android Ice Cream Sandwich, ενώ έχει πάχος μόλις 8.9 χιλιοστά.

    Η Huawei στη συνέντευξη τύπου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο νέο K3 processor της, που έχει ενσωματώσει στο superphone της, με τον ισχυρισμό ότι είναι “49% ταχύτερος από αυτούς των άλλων γρήγορων smartphones” του κόσμου, χωρίς βέβαια να διευκρινίσει ακριβώς ποια είναι αυτά.

    Όσο για την μπαταρία των 1800mAh, η κινεζική εταιρεία υποστηρίζει ότι προσφέρει 30% μεγαλύτερη αυτονομία από το μέσο όρο της κατηγορίας της, κάτι που επιτυγχάνεται με βελτιστοποιήσεις στο hardware, το ICS software και το UI του.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε δύο μοντέλα ακόμη, το Ascend D quad XL με μεγαλύτερη μπαταρία 2500mAh για όσους είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί σε θέματα “ενέργειας” και το Ascend D1, τη διπύρηνη version του D Quad.

    Δείτε hands-on photos του Huawei Ascend D quad από τον Άγγελο Σφακιανάκη που βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της Huawei στη Βαρκελώνη.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles