16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Ascend P6S. Έρχεται το οκταπύρηνο P6!

    Μία από τις ομορφότερες (και καλύτερες) συσκευές που έχουμε δει τελευταία, μία ευχάριστη έκπληξη από τη Huawei, το Ascend P6, ετοιμάζεται να διατεθεί στην αγορά ακόμη πιο “δυνατό”.

    p6

    Η κινεζική εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία μίας αναβαθμισμένης έκδοσης της συσκευής, με την ονομασία Huawei Ascend P6S, με ένα νέο chipset που θα διαθέτει οκταπύρηνη CPU, όπως έγραψε στο Weibo ο πρόεδρος της εταιρείας, Xu Xin Quan.

    Το Huawei Ascend P6S θα διαθέτει SoC της ίδιας της κινεζικής εταιρείας, που θα αντικαταστήσει το γνωστό μας K3V2 στα κορυφαία προϊόντα της. Ο επεξεργαστής του θεωρείται true octa-core, καθώς και οι οκτώ πυρήνες θα μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα, σε αντίθεση με την υπάρχουσα έκδοση του Exynos στα προϊόντα της Samsung, που επιτρέπει σε τέσσερις πυρήνες να λειτουργούν κάθε φορά.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα specs της αναβαθμισμένης συσκευής δε γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο φανταζόμαστε ότι οι αλλαγές δε θα είναι πάρα πολλές σε σχέση με την υπάρχουσα πρόταση. Εκείνο που αναμένουμε επίσης είναι πληροφορίες για το πότε θα διατεθεί, καθώς και την τιμολόγησή της.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles