20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πρώτες ματιές στο Huawei G8, την ευχάριστη έκπληξη του Huawei IFA event (Hands-on+pic)!

    H Huawei έχει παράδοση από ότι φαίνεται να μας εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς και το IFA 2015 event που διοργάνωσε έκρυβε και αυτό την έκπληξη του, καθώς η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε για την ευρωπαϊκή αγορά το Huawei G8, ένα mid-ranger από άποψη τιμής, το οποίο μπορεί όμως να καλύψει πολλές από τις ανάγκες των πιο απαιτητικών users.

    Huawei G8 (1)

    Το Huawei G8 έρχεται με ένα αρκετά ευκρινές display στις 5.5 ίντσες τεχνολογίας FHD, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεταί ένας 64-bit octa-core επεξεργαστής. Παράλληλα τα 3GB μνήμης RAM σίγουρα κάνουν τη δουλειά και με το παραπάνω, ικανοποιώντας τους λάτρεις του multitasking και των “heavy” apps.

    Huawei G8 (4)

    Εκτός από τα παραπάνω, το Huawei G8 ξεχωρίζει για την μεταλλική του κατασκευή, τον κύριο σένσορα της κάμερας με 13MP και Optical Image Stabilization, τον αναβαθμισμένο fingerprint sensor 2.0, αλλά και για την μπαταρία των 3.000mAh.

    Huawei G8 (3)

    Huawei G8
    Δοκιμάζοντας, το mid-ranger της Huawei είναι εμφανές πως για μία ακόμη φορά η κινεζική εταιρεία έχει βρει μία χρυσή τομή, η οποία συνδυάζει άριστη ποιότητα, επιδόσεις από το επάνω ράφι και ανταγωνιστική τιμή και δε χωράει αμφιβολία πως όταν τα τρία αυτά χαρακτηριστικά συνδυαστούν σίγουρα μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Με την τιμή του να προσεγγίζει τα 400 ευρώ σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες (περιμένουμε την επιβεβαιώση για το εάν θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας), καθίσταται σαφές ότι η Huawei έχει στη φαρέτρα της, μία ακόμη δυνατή value for money συσκευή… Δείτε το hands-on που ακολουθεί για να πάρετε μία καλύτερη γεύση…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles