21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P10: Θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο της συγκεκριμένης σειράς;

    Η Huawei ξεκίνησε το 2017 με τη διάθεση του Mate 9 στις ΗΠΑ, εισάγοντάς το σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, μαζί με άλλα handsets της συγκεκριμένης εταιρείας. Παράλληλα με την κυκλοφορία αυτού του smartphone, η Huawei εργάζεται πάνω σε μια νέα ναυαρχίδα, το P10. Έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα ένα πλήθος φημών σχετικά με την εν λόγω συσκευή, ενώ πριν από μερικές μόνο ημέρες διέρρευσαν ορισμένα press renders που λέγεται πως παρουσιάζουν αυτό το smartphone.

    huawei p10

    Το P9 ήταν το πρώτο smartphone της εταιρείας, το οποίο διέθετε σύστημα διπλού φακού, προϊόν συνεργασίας με την Leica, επομένως είναι πιθανό και το P10 να καταφθάσει με ένα παρόμοιο σύστημα, έχοντας όμως σαφείς βελτιώσεις. Φήμες υποστηρίζουν, ότι αυτό το setup της κάμερας θα κάνει την τιμή της συσκευής να διαμορφωθεί σε υψηλά επίπεδα. Ένας χρήστης του Twitter, γνωστός ως @Ricciollo1 ανακοίνωσε ότι το P10 θα είναι η πιο ακριβή συσκευή της συγκεκριμένης σειράς.

    Η έκδοση του P9 των 32GB κυκλοφόρησε στα 599 ευρώ και το P9 Plus στα 749 ευρώ. Ο @Ricciolo1 αναφέρει ότι η τιμή του δεν θα φθάσει την αντίστοιχη του Mate 9 Porsche Design, κάτι που μας οδηγεί με ασφάλεια στο συμπέρασμα, ότι θα κοστίζει λιγότερο από 1.395 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, σε γενικές γραμμές όμως αναμένεται να είναι ένα ακριβό handset. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα καταφθάσει με αμφίκυρτη οθόνη αφής των 5,5 ιντσών, ανάλυσης 2560 x 1440, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και με design παρόμοιο με εκείνο του P9.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles