20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το Huawei P9 στην ελληνική αγορά, το πρώτο smartphone στον κόσμο με dual-lens Leica!

    Το Huawei P9, το νέο τεχνολογικό «θαύμα» που προήλθε από τη σύμπραξη  δύο ηγετικών brands από το χώρο των smartphones και της φωτογραφίας – της Huawei και της Leica, βρίσκεται πλέον στην ελληνική αγορά.

    Huawei P9 Event (9)

    Η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Huawei Ρ9 από το Huawei Consumer Business Group στην Ελλάδα, έγινε στις 25 Μαΐου 2016 σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις και υψηλούς προσκεκλημένους. Την τελετή άνοιξε η δημοφιλής παρουσιάστρια  Νικολέτα Ράλλη, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο διεθνούς φήμης καλοθοσφαιριστής του NBA και της Εθνικής Ελλάδας, ήταν ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ως ο επίσημος ‘πρεσβευτής’ του Huawei P9.

    Huawei P9 Event (13)

    H  «αφρόκρεμα» της κοσμικής ζωής της Αθήνας παρευρέθηκε σε μια  λαμπρή εκδήλωση όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα οικογένεια smartphones Huawei P9 και να παρακολουθήσουν το τρέιλερ της διαφημιστικής ταινίας της νέας συσκευής στην οποία πρωταγωνιστούν η Scarlett Johansson και ο Henry Cavill, Global Product Ambassadors της σειράς Huawei P9.  Στην τελετή παρουσίασης της σειράς Huawei Ρ9 αναδείχθηκαν οι καινοτόμες λειτουργίες των ξεχωριστών smartphones P9, P9 lite και P9 Plus, ενώ την εορταστική ατμόσφαιρα συνόδευσε μουσικά το συγκρότημα «48 ώρες».

    Huawei P9 Event (15)

    Όπως φάνηκε από τα πρώτα σχόλια των παρευρισκομένων, το  ελληνικό κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το  Huawei P9 το οποίο διαθέτει την κορυφαία κάμερα dual-lens σε smartphone,  ανεβάζοντας  το επίπεδο της τεχνολογίας κάμερας σε κινητό τηλέφωνο και προσφέροντας  μεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια στην αποτύπωση των  ζωηρών χρωμάτων και δυναμικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών, με το μοναδικό στιλ της Leica. Με οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, το P9 οφείλει τη δύναμή του στο νέο Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based επεξεργαστή για πρωτόγνωρη απόδοση, και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

    Huawei P9 Event (21)

    Το P9 διαθέτει μίνιμαλ DNA design, όπως οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Ρ (Platinum) της Huawei. Κάθε συσκευή P9 είναι μια τέλεια κατασκευή από κορυφαίο 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού.

    Huawei P9 Event (22)

    Οι συσκευές της οικογένειας Huawei P9 δικαιολογημένα αποτελούν την επιτομή της κομψότητας, του design, της υψηλής τεχνολογίας και της καινοτομίας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών που έχει φέρει τον τεχνολογικό κολοσσό της Huawei στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς κινητών τηλεφώνων.

    Huawei P9 Event (27)

    Ο κύριος Tony Bao (Jianlin), Executive Director of Huawei Greece, στο πλαίσιο της ομιλίας του, δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Με το Huawei P9, που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Leica, ξεπεράσαμε τους κανόνες στην τεχνολογία φακών και αλλάξαμε τον τρόπο λήψης  φωτογραφιών μέσω smartphone. Πιστεύουμε ότι σύντομα και οι Έλληνες καταναλωτές θα λατρέψουν τη νέα σειρά συσκευών Huawei P9 ».  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles