22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P9 Plus τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα [+hands-on video]

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση του νέου Huawei P9 Plus, στα γραφεία της Huawei στην Αθήνα, για τους εκπροσώπους του Τύπου.

    huawei p9 lite (1)

    Το Huawei P9 Plus θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά πιθανότατα εντός του Ιουνίου, μετά την επίσημη κυκλοφορία του Huawei P9 στις 24 Μαϊου και του P9 Lite στα τέλη του μήνα. Η συσκευασία θα περιλαμβάνει ακουστικά, καλώδιο, φορτιστή quick charge και διάφανο hard case και θα κοστίζει €699 ευρώ στις αλυσίδες καταστημάτων.

    Να σημειώσουμε πως όσοι αποκτήσουν τα Huawei P9 και Huawei P9 Plus θα μπορούν, εφ’όσον ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα εντός του πρώτου μήνα από την ημέρα αγοράς τους, να απολαύσουν ειδικά προνόμια after sales support. Αυτό περιλαμβάνει άμεση αντικατάσταση της συσκευής σε περίπτωση οποιουδήποτε hardware προβλήματος εντός 3 μηνών από την αγορά και δωρεάν αντικατάσταση οθόνης σε περίπτωση πτώσης!

    huawei p9 lite (10)

    huawei p9 plus (1)

    huawei p9 plus (2)

    huawei p9 plus (3)

    huawei p9 plus (4)

    huawei p9 plus (5)

    huawei p9 plus (6)

    huawei p9 plus (7)

    Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, fullHD, super AMOLED, Gorilla Glass 4, USB Type-C υποδοχή, dual-camera των 12MP σε συνεργασία με τη Leica και την εμπρόσθια των 8MP, το οκταπύρηνο HiSilicon Kirin 955, Android 6.0, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων 2ης γενιάς και μπαταρία 3.400mAh.

    Δείτε τις φωτογραφίες και το hands-on video μας του Huawei P9 Plus.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles