16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι κάμερες του Huawei P9 θα φέρουν την σφραγίδα της ιστορικής Leica!

    Πριν από λίγο καιρό η Huawei και η Leica ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μία δυνατή συμμαχία, η οποία δεν αποκλείεται να φέρει τα πάνω-κάτω στον νευραλγικό τομέα της mobile φωτογραφίας. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο πρώτος “καρπός” της προαναφερθείσας συνεργασίας αναμένεται να είναι η ναυαρχίδα Huawei P9, η οποία θα παρουσιαστεί την προσεχή Τετάρτη (6/4) στο Λονδίνο (το Digital Life θα είναι παρών και σε αυτή την πολύ σημαντική παρουσίαση, μεταφέροντας σε εσάς όλα τα νέα για το P9 απευθείας από την “πηγή”).

    Huawei P9 Leaked Photo

    Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τον βαθμό εμπλοκής της Leica στην ανάπτυξη του camera hardware της συσκευής, ωστόσο δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβουμε ότι οι φωτογραφίες που θα τραβάει το Huawei P9 θα είναι “top”, βαδίζοντας έτσι στον ίδιο ποιοτικό δρόμο όπως και οι προηγούμενες ναυαρχίδες της κινεζικής εταιρείας. Η γερμανική Leica είναι μία ιστορική εταιρεία στον χώρο της φωτογραφίας, καθώς διαθέτει περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα. Μάλιστα, εάν κρίνουμε από μία αντίστοιχη συνεργασία στο παρελθόν με παρόμοια χαρακτηριστικά, αυτήν ανάμεσα στην Carl Zeiss και στη Nokia, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι συμμαχία ανάμεσα στην Leica και στη Huawei θα ανεβάσει επίπεδο τις φωτογραφικές δυνατότητες των smartphones της δεύτερης. Οι μέρες πλησιάζουν για την επίσημη αποκάλυψη του Huawei P9 και η αλήθεια είναι ότι με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, μας έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles