20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei γιγαντώνεται, με αύξηση εσόδων που αγγίζει το 40% για το Α’ εξάμηνο του 2016!

    Είναι γνωστό ότι στόχος της Huawei είναι μόνο η κορυφή, με τον CEO της να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι μέσα σε λιγότερο από μία πενταετία ο κινεζικός κολοσσός θα είναι η νούμερο ένα εταιρεία στον κόσμο! Βλέποντας την οικονομική πορεία της Huawei δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος στόχος να επιτευχθεί ίσως και σε λιγότερο από πέντε χρόνια, καθώς όπως έγινε γνωστό η κινεζική εταιρεία σημείωσε αύξηση εσόδων που άγγιξε το 40% για το Α’ εξάμηνο του 2016, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

    Huawei Smartphones 2

    Το παραπάνω ποσοστό μεταφράζεται ποσοτικά σε 36.8 δισεκατομμύρια δολάρια και παρόλο που τα καθαρά κέρδη της έχουν σημειώσει μία πτώση για το ανωτέρω χρονικό διάστημα (περίπου στο 12%), ωστόσο οι υπεύθυνοι της Huawei δεν μπορούν παρά να αισθάνονται απολύτως ικανοποιημένοι. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομερή στοιχεία αναφορικά με τον αριθμό των tablets και των smartphones που έχουν διατεθεί στην αγορά, ωστόσο σίγουρα το νούμερο θα είναι μεγαλύτερο από τις 48 εκατομμύρια συσκευές που πούλησε η Huawei μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Με την ανακοίνωση των παραπάνω θετικών αποτελεσμάτων, η Chief Financial Officer της Huawei Sabrian Meng δήλωσε ότι όλοι ικανοποιημένοι και ότι πρωταρχική τους μέριμνα είναι να διατηρηθεί το ισχυρό momentum. Σίγουρα με την φόρα που έχει πάρει η γνωστή κινεζική εταιρεία, η κατάκτηση της θέσης του top κατασκευαστή smartphones στον κόσμο, κάθε άλλο πάρα “όνειρο” μοιάζει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles