24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei: Σε δύο-τρία χρόνια θα ξεπεράσουμε την Apple και σε πέντε τη Samsung!

    Η Huawei έχει φιλόδοξους στόχους όσον αφορά τα smartphones της! Όπως δηλώνει τώρα ο επικεφαλής της, Richard Hu, η εταιρεία θα καταφέρει να ξεπεράσει την Apple σε δύο με τρία χρόνια και να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones. Σε πέντε χρόνια ωστόσο, στοχεύει να πιάσει κορυφή και να ξεπεράσει ακόμη και τη Samsung.

    huawei

    Αυτή τη στιγμή, ο κατασκευαστής από την Κίνα βρίσκεται στην τρίτη θέση όσον αφορά το μερίδιο αγοράς smartphones παγκοσμίως, παρουσιάζοντας ισχυρή ανάπτυξη από έτος σε έτος, κατά το 2015. Η ανάπτυξή της αναμένεται να συνεχιστεί με την εταιρεία να σκοπεύει να αυξήσει τις αποστολές της κατά 30% την επόμενη χρονιά σε σύγκριση με το 2015. Όπως σημειώνει ο Hu, στοχεύει να ενισχύσει τους δεσμούς της με τα αμερικανικά δίκτυα φέτος, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν δυναμώσει μετά την κυκλοφορία της πρώτης συνεργασίας Huawei και Google στο Nexus 6P.

    Το περασμένο έτος, η Huawei πούλησε 104,1 εκατομμύρια smartphones σε όλο τον κόσμο, 53% περισσότερα απ’ ότι το 2014 όποτε και είχε πουλήσει 68,1 εκατομμύρια smartphones. Αυτό της δίνει το 7,3% της αγοράς, πίσω από την Apple που έχει μερίδιο αγοράς 15,9% (225,9 εκατομμύρια iPhone) και τη Samsung που έχει 22,5% (320,2 εκατομμύρια συσκευές).

    Για να δούμε, θα καταφέρουν οι Κινέζοι να ικανοποιήσουν τις τόσο υψηλές φιλοδοξίες τους;

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles