24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο… ακριβό θα είναι το Huawei Watch;

    Τo Huawei Watch είναι από τις συσκευές που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο MWC 2015 που ολοκληρώνεται σήμερα στη Βαρκελώνη, χάρη στο πανέμορφο design του κυρίως, αλλά και τα χαρακτηριστικά του. Πόσο θα κοστίζει ωστόσο αυτή η ξεχωριστή πρόταση του Κινέζου κατασκευαστή, που θεωρήθηκε από κάποιους η “ατραξιόν” του Mobile World Congress;

    Huawei Watch

    Οι αναφορές λένε πως δε θα είναι καθόλου λίγα τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει κάποιος για να το αποκτήσει, καθώς το κόστος του αναμένεται να προσεγγίζει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και τα… 1.000 δολάρια!

    Φυσικά, πρόκειται μόνο για φήμες και η Huawei δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επίσημα, σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία premium πρόταση και αυτό φαίνεται και από τις φωτό.

    Όπως και το Apple Watch, όμως, θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, με διαφορετικά υλικά κατασκευής (για το λουράκι κ.α) επομένως ίσως η τιμή των 1.000 δολαρίων να αφορά κάποια από αυτές (π.χ. αυτή με το χρυσό περίβλημα). Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την τιμολόγηση της συσκευής και να μας… ικανοποιήσουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles