22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Hugh Jackman θα “ντυθεί” Οδυσσέας!

    Και εκεί που πολλοί είχαν μία απορία για το πως θα πορευτεί μετά τον Wolverine ο Hugh Jackman, να που έρχεται η είδηση και είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Ο διάσημος ηθοποιός αφού κρεμάσει τα… νύχια του σούπερ ήρωα το 2017 με το Wolverine 3, φαίνεται πως θα συνεχίσει σε ελληνικά χρώματα αφού φέρεται να είναι έτοιμος να υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ The Odyssey. Ερμηνεύοντας, ποιον άλλον, από τον πολυμήχανο Οδυσσέα.

    hugh jackman

    Σύμφωνα με το The Wrap λοιπόν ο Jackman είναι στις συζητήσεις για να συμπεριληφθεί στο καστ ενός πολύ φιλόδοξου project της Lionsgate. Μπορεί να είμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια ωστόσο πηγές λένε πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά και λογικά όλα θα κλείσουν σύντομα. Το φιλμ αναμένεται να έχει την γενική επιμέλεια και σκηνοθεσία του Francis Lawrence, λέγε με και The Hunger Games μάστερ, ένα franchise που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 1.6 δισ. δολάρια. Το όνομα του Lawrence είναι στα συν της διαπραγμάτευσης με τον Jackman να θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να τον περάσει στο επόμενο στάδιο της καριέρας του, ερμηνεύοντας έναν μεγάλο ρόλο όπως είναι αυτός του Οδυσσέα που σίγουρα του πηγαίνει. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Lawrence που περιμένει πως και πως την πρώτη του δουλειά, μετά από πολύ καιρό, εκτός Hunger Games σεναρίων.
    Στο ενδιάμεσο πάντως και μέχρι να συμφωνηθούν όλα, ο Jackman θα δώσει έναν πιο ανάλαφρο τόνο στην φιλμογραφία του παίζοντας στα Pan και Eddie The Eagle.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles