13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Hulk θα εμφανιστεί στο Thor: Ragnarok

    Αυτός ο τεράστιος πράσινος τύπος που όταν τα παίρνει τρέμουν και οι ίδιοι οι Avengers, μοιάζει να είναι ο χαρακτήρας που η Marvel δεν ξέρει τι να τον κάνει. Μπορεί στους Avengers να κάνει τις εμφανίσεις του για να συνδράμει στο ομαδικό πνεύμα, ωστόσο ως “σόλο καλλιτέχνης” παραμένει λίγο στην απέξω. Αυτά μέχρι τώρα αφού σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που προέκυψαν ο Hulk προγραμματίζεται να εμφανιστεί στο επερχόμενο Thor: Ragnarok.

    hulk thor

    Τα τελευταία νέα από το Hollywood θέλουν λοιπόν τον Πράσινο Γολιάθ να μην περιμένει τελικά το Guardians of the Galaxy 2 για να κάνει την εμφάνισή του, αλλά να ετοιμάζεται σιγά σιγά για να σταθεί δίπλα στο πλευρό του Thor στο Thor: Ragnarok.
    Ο Bruce Banner λοιπόν θα κάνει το crossover του με τον ξανθό ήρωα, κάτι που δικαιολογεί και την απουσία του από το Captain America: Civil War. Αυτό σημαίνει πως επιτέλους έχουμε μία αναβάθμιση στο ρόλο του Hulk που δεν θα είναι μία απλή φιγούρα στο background των Avengers αλλά θα πάρει πολύτιμο χρόνο σε πιο “σόλο” ταινίες και ποιος ξέρει, ίσως έρθει και η αποκλειστικά δική του ταινία. Όσο για τη φήμη πως θα επιστρέψει και o Loki στο Thor, η ιδέα να δούμε τον Hulk δίπλα στον τρομερό πανούργο villain είναι ιντριγκαδόρικη. 
    Το Thor: Ragnarok αναμένεται να βγει στην Αμερική το μακρινό Νοέμβριο του 2017.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles