20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η αρχή του τέλους για τα λασπωμένα μποτάκια και τα βρεγμένα παπούτσια

    Μπορεί να σας φαίνεται σαν διαφήμιση telemarketing, (και μπορεί να είναι) αλλά δεν μας νοιάζει καθόλου. Όσοι έχουν υποφέρει από λεκέδες και υγρασία στα καστόρινα παπούτσια τους, όσοι έχουν αναγκαστεί να πλύνουν γάντια εργασίας μετά από δουλειές που αφορούν λάδι, μπογιά ή λάσπη, θα ταυτιστούν μαζί μας.

    Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα υδροφοβικό υγρό με το οποίο μπορεί κανείς να ψεκάσει σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια και να την κάνει έτσι να αντιστέκεται στο νερό και οποιοδήποτε άλλο υγρό πέσει πάνω της.

    Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα «μαγικό» σε αυτό το υγρό, παρά μόνο η επιστήμη και η νανοτεχνολογία. Ξέρουμε ότι έχουν δίκιο. Θυμηθείτε την εφαρμογή υδροφοβικής επικάλυψης στην επιφάνεια του μπουκαλιού της σάλτσας κέτσαπ. Καθαρή επιστήμη.

    Με την ίδια λογική λοιπόν, βλέπουμε το Ultra Ever Dry ως την απάντηση σε όλα τα λεκιασμένα όνειρά μας. Μπορεί τα κίτρινα μποτάκια να μην είναι τόσο κίτρινα αν τα ψεκάσει κανείς με αυτό το σπρέι, αλλά και πάλι. Είναι καλύτερα να τα βλέπεις λιγότερο κίτρινα, παρά λεκιασμένα και λασπωμένα.

    Enjoy

    Πηγή: Geekologie

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles