21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η 3η σεζόν του The Strain θα έχει πιο γρήγορο ρυθμό

    Μέσα στο χαμό από τα trailer των μεγάλων κινηματογραφικών blockbusters αλλά και των τηλεοπτικών παραγωγών από το πάνω πάνω ράφι (Netflix κλπ.), έκανε και την εμφάνισή του στο Comic-Con και το πάνελ του The Strain για λογαριασμό του FX, με τους παραγωγούς Carlton Cuse και Chuck Hogan να πληροφορούν το φανατικό κοινό πως όσες horror χαρές έχουν πάρει μέχρι τώρα από την αγαπημένη τους σειρά, θα ακολουθήσουν άλλες τόσες στην επερχόμενη τρίτη σεζόν.

    The-Strain

    Το βασικότερο ανάμεσα στα άλλα που ανέφεραν ήταν πως η σειρά θα ανεβάσει ρυθμούς, με την αφήγηση να γίνει πιo speed, κάτι στο οποίο βοηθά το γεγονός πως ο κόσμος έχει καταλάβει πως τα τέρατα είναι αληθινά και πως το παρόν της Νέας Υόρκης είναι εφιαλτικό. Κάπου εκεί αποκάλυψαν πως η 3η σεζόν θα έχει 10 μόνο επεισόδια, κάτι που όντως σημαίνει πως η δράση θα γίνει πολύ γρήγορη, ενώ δεν θα λείψουν και τα μπόλικα flashbacks που θα εξηγήσουν ακόμα καλύτερα στο πως φτάσαμε μέχρι εδώ.
    Δίπλα στους παραγωγούς ήταν και οι πρωταγωνιστές της σειράς, βλέπε Kevin DurandRuta GedmintasRichard Sammel και Miguel Gomez που έκαναν γνωστό στο κοινό πως η σεζόν θα ξεκινήσει με μία στρατιωτική επιχείρηση στα υπόγεια τούνελ της Νέας Υόρκης, κάτι που φυσικά έκανε τους fans να ενθουσιαστούν. Είναι ένας συνδυασμός “graphic novel και thriller” θα πει ο Cuse για την 3η σεζόν της σειράς που βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία μυθιστορημάτων γραμμένα απο τους Guillermo del Toro και Chulk Hogan και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα μέχρι την Κυριακή 28 Αυγούστου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles