21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η 5χρονη “ζωγράφος” που κάποιοι συγκρίνουν με τον… Πικάσο

    Από μικρή στα… βάσανα της μοντέρνας τέχνης. Η Aelota Andre ζωγραφίζει από μωρό και τώρα, έχοντας φτάσει στην ηλικία των πέντε ετών, οι φτηνότεροι πίνακές της πωλούνται έναντι… 4.000 περίπου ευρώ. Έργα της έχουν ήδη προβληθεί σε δύο εκθέσεις, ενώ αναμένεται να δώσει το “παρών” σε μία ακόμη στη Νέα Υόρκη τον επόμενο μήνα.

    Η Aelota Andre ξεκίνησε να ζωγραφίζει πριν ακόμη περπατήσει, σε ηλικία 11 μηνών, και τώρα έχει το δικό της χώρο για να δημιουργεί έργα τέχνης, κυρίως με ακρυλικά χρώματα σε καμβά. Το πιο ακριβό έργο της, μία εικόνα του ρωσικού διαστημικού σταθμού Mir, έχει πιάσει την τιμή-ρεκόρ των 18.500 ευρώ στο Χονγκ-Κονγκ.

    Το μικρό κορίτσι από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας έχει κερδίσει έως τώρα πάνω από 120.000 ευρώ από τα έργα της. Ορισμένοι “κυνικοί” αναφέρουν ότι επηρεάζεται από τους γονείς της. Ωστόσο, για την αντιμετώπιση αυτών των ισχυρισμών, ο πατέρας της, Michael Aelita, δε δίστασε να γυρίσει ένα video με την κόρη του να “φιλοτεχνεί” έναν πίνακα από την αρχή έως το τέλος και, κατόπιν, το ανέβασε στο Youtube.

    Όπως και να έχει, φαίνεται πως τα έργα της μικρής από τη Μελβούρνη συγκρίνονται ήδη από κάποιους με αυτά κορυφαίων ζωγράφων, όπως ο Jackson Pollock και ο Pablo Picasso. Καλώς ή κακώς, η μοντέρνα τέχνη μπορεί πάντα να δίνει τέτοια δικαιώματα…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles