13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Acer παρουσιάζει το Predator X21, το πρώτο gaming laptop “εξολοθρευτή” με κυρτή οθόνη! (IFA 2016)

    H παρουσίαση της Acer στην IFA 2016 είχε έντονο gaming χρώμα, καθώς παρουσίασε το Predator X21, το πρώτο gaming laptop με κυρτή οθόνη, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων που αναζητούν μία ισχυρή πρόταση που να αφήνει πίσω τον α!

    predator-21-x-01-1

    Συγκεκριμένα το Predator X21, αποτελεί ένα gaming laptop τεραστίων διαστάσεων με ultra-wide curved οθόνη στις 21 ίντσες, η οποία προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού στους gamers. Με ανάλυση στα 2.560×1.080 pixels, υποστηρίζει τεχνολογία G-Sync, η οποία προσφέρει ακόμη πιο απλά frame rates, καθιστώντας έτσι το Predator X21 το όνειρο κάθε απαιτητικού extreme gamer. Φυσικά τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν σταματούν εδώ, καθώς το Predator X21 έρχεται με μία ειδική τεχνολογία eye tracking, σύστημα ήχου 4.2, μηχανικό πληκτρoλόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα και ένα trackpad κάτω από το number pad.

    acer-predator-21-x

    Φυσικά το Predator X21 δεν θα κάνει συμβιβασμούς σε επίπεδο performance, καθώς έρχεται με 7ης γενιάς Intel iCore επεξεργαστές και dual GeForce GTX 1080. H δυναμική πρόταση της Acer είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνιση της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και η Acer δεν έδωσε στη δημοσιότητα το πόσο θα στοιχίζει (προφανώς και θα απαιτεί μία μικρή περιουσία για το αποκτήσεις)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles