21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Adobe φέρνει το Photoshop Touch στα κινητά για Android και iOS

    Αν και άργησε λιγάκι, η Adobe ετοίμασε επιτέλους μία version του Photoshop Touch (που ήταν διαθέσιμο έως τώρα μόνο για ταμπλέτες) για Android και iOS συσκευές.

    Το Photoshop touch for phone είναι γεγονός, αποτελώντας μία πανομοιότυπη έκδοση με αυτή που είναι διαθέσιμη για ταμπλέτες, κάτι που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.

    Διαθέσιμες είναι κάποιες από τις πιο σημαντικές λειτουργίες που χρησιμοποιούν οι χρήστες του Photoshop (layers, adjustments, filters), αποκλειστικά χαρακτηριστικά για το Photoshop Touch όπως το Scribble Selection ή το Camera Fill, ενώ η έκδοση κοστίζει 4,99 δολάρια και σας δίνει δωρεάν δυνατότητα sign up για το Creative Cloud Plan των 2GB, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε κάθε project σας από πολλαπλές συσκευές (π.χ. πέρα από το κινητό, από την ταμπλέτα ή και τον υπολογιστή σας).

    Η εφαρμογή υποστηρίζει Android συσκευές από την έκδοση 4.0 και iOS από την έκδοση 6.0, υποστηρίζοντας τόσο το iPhone 4S όσο και το iPhone 5, αλλά και το 5ης γενιάς iPod Touch. Η εταιρεία αναφέρει ότι δεν έχει στα σχέδιά της αυτή τη στιγμή την υποστήριξη Windows Phone.

    Πηγές: CNETSlashgear

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles