18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Adobe θέλει να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για την επεξεργασία φωτογραφιών! (video)

    Η Adobe δημοσίευσε πρόσφατα ένα concept video, στο οποίο φαίνεται ένας χρήστης iPad να προβαίνει στην επεξεργασία μιας εικόνας μέσω φωνητικών εντολών. Το χαρακτηριστικό αυτό, σύμφωνα με πολλούς, δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη αίσθηση, καθώς μπορείτε να πετύχετε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, μέσω της χρήσης της οθόνης αφής. Παράλληλα, το σύστημα φωνητικών εντολών που φαντάζεται η Adobe θα πρέπει να είναι εξειδικευμένο, έτσι ώστε να μπορεί να αντιληφθεί μεγάλη ποικιλία εντολών και συνωνύμων, ειδάλλως θα πρέπει να μάθετε μια συγκεκριμένη εντολή για μια συγκεκριμένη λειτουργία.

    Καταγραφή

    Η Adobe από τη μεριά της υποστηρίζει ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση υλοποίησης ενός προηγμένου voice-based interface που θα επιτρέψει στους χρήστες να αναζητούν και να επεξεργάζονται φωτογραφίες με έναν εύκολο και αποδοτικό τρόπο σε φορητές συσκευές, χωρίς να διευκρινίζει πότε θα ξεκινήσει την υλοποίηση του νέου αυτού project.

    Ίσως τα σχέδια αυτά της Adobe εφαρμοστούν σε πιο βασικές τροποποιήσεις της εικόνας και όχι σε πολύπλοκες, καθώς φαίνεται μη πρακτικός. Πώς θα μπορεί να γίνει η παραμετροποίηση του τόνου και των επιπέδων της φωτογραφίας, η προσθήκη εφέ και η αφαίρεση των μη επιθυμητών στοιχείων χωρίς τη χρήση της οθόνης αφής; Μένει να φανεί τι μας επιφυλάσσει η Adobe στο άμεσο μέλλον και πως θα εξελιχθεί το όλο αυτό concept.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles