20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Alienware γιορτάζει 20 χρόνια πρωτοποριακών gaming συστημάτων με το νέο Aurora desktop!

    Η Alienware φέρνει στο προσκήνιο μια νέα γενιά πανίσχυρων προϊόντων gaming, βελτιστοποιημένων για παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, τα οποία αποκαλύφθηκαν στην περασμένη έκθεση E3 στο Λος Άντζελες. Η εταιρεία γιορτάζει 20 χρόνια πρωτοπορίας στην κατασκευή εξειδικευμένων, υψηλής απόδοσης συστημάτων PC gaming και προσφέρει νέες λύσεις που απευθύνονται στους gamers που αναζητούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία PC gaming και εικονικής πραγματικότητας.

    Alienware_Aurora_image2

    To νέο Alienware Aurora είναι ένα mid-tower desktop με κορυφαία ισχύ και απόδοση. Αν και με μικρότερο μέγεθος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο Aurora, διαθέτει ακόμη καλύτερα γραφικά και εκτεταμένες δυνατότητες overclocking. Στην καρδιά του βρίσκεται η νέα γενιά καρτών γραφικών ΝVIDIA GeForce, όχι μόνο για 4Κ, αλλά ακόμη και για 12Κ gaming, παρέχοντας δυνατότητα υποστήριξης διπλού συστήματος καρτών γραφικών. Οι βελτιώσεις στην απόδοση συνεχίζονται στον τομέα του επεξεργαστή, χάρη στην τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel, που υποστηρίζεται από σύστημα υγρής ψύξης, αλλά και μνήμη Kingston Fury X που υπερχρονίζεται, λειτουργώντας στην απίστευτη ταχύτητα των 2.400 MHz.

    Οι καινοτομίες του Alienware Aurora δε σταματούν εδώ, καθώς το σύστημα διαθέτει σασί με πρόσβαση στο εσωτερικό του, χωρίς να απαιτεί την ανάγκη χρήσης εργαλείων, κάτι που διευκολύνει την αλλαγή του επεξεργαστή, καθώς και την πλήρη αξιοποίηση των 5 ειδικών θέσεων που υπάρχουν, για την τοποθέτηση αποθηκευτικών μέσων (2 από τις θέσεις είναι ήδη κατειλημμένες).

    Οι παραπάνω, αποτελούν μερικές μόνο από τις καινοτομίες που υποστηρίζουν τη νέα σειρά συστημάτων Alienware, συνδυαζόμενες με software που επιτρέπει ρυθμιζόμενο φωτισμό (AlienFX), καθώς και τον απόλυτο έλεγχο του υπολογιστή, χάρη στο Alienware Command Center. Είτε πρόκειται για gaming σε απίστευτα υψηλές αναλύσεις ή για πρωτόγνωρες εμπειρίες VR, το νέο Aurora είναι το πιο προηγμένο μέλος μιας μακράς σειράς πρωτοποριακών συστημάτων, αποτέλεσμα κορυφαίων μηχανολογικών και σχεδιαστικών καινοτομιών, αποκλειστικά για τις ανάγκες των gamers.

    Alienware_Aurora_image1

    To νέο Alienware Aurora θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο στην Ελλάδα από τα καταστήματα λιανικής και το δίκτυο των συνεργατών της Dell, με προτεινόμενη τιμή λιανικής που θα ξεκινά από €1699.

    Η Dell, προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, παρέχοντας για το νέο Alienware Aurora όπως και σε όλα τα προϊόντα Alienware, 2 χρόνια εγγύηση επισκευής του hardware με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles