21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Amazon “επιτίθεται” στο iPad mini

    Με μία διαφήμιση στην κεντρική σελίδα της, η Amazon αντιπαραθέτει την ταμπλέτα της, Kindle Fire HD, απέναντι στο iPad mini, θέλοντας να πείσει τους καταναλωτές ότι προσφέρει πολύ περισσότερα σε… καλύτερη τιμή.

    Παραθέτοντας, αρχικά, ένα απόσπασμα από την άποψη του Gizmodo για το iPad mini, στο οποίο ένας συντάκτης του γνωστού site εκφράζεται αρνητικά για την οθόνη της μικρής ταμπλέτας της Apple, σχολιάζοντας ότι έχει “λιγότερα pixels απ’ ό,τι τα ανταγωνιστικά 7ιντσα tablets”, η Amazon τοποθετεί στη σελίδα της ένα συγκριτικό πίνακα, στον οποίο τοποθετεί το iPad mini απέναντι στο Kindle Fire HD 7 ιντσών.

    H Amazon είναι, φυσικά, επιλεκτική στα specs που αντιπαραθέτει, όπως συμβαίνει, άλλωστε, και σε όλες τις περιπτώσεις εταιρειών που δημιουργούν πίνακες με τεχνικά χαρακτηριστικά, συγκρίνοντας τα μοντέλα τους με τον ανταγωνισμό.

    Έτσι, σημειώνεται το αυξημένο pixel density του Kindle Fire HD που φτάνει τα 216 ppi (έναντι 163 ppi του iPad mini), η HD ανάλυση της οθόνης της ταμπλέτας της Amazon, η δυνατότητα παρακολούθησης HD movies ή η παρουσία dual stereo speakers. Στο τέλος, γίνεται σύγκριση και στην τιμή της συσκευής, με την πλέον οικονομική έκδοση του Kindle Fire HD να φτάνει τα 199 δολάρια, ενώ του iPad mini τα 329 δολάρια.

    Δείτε τη διαφήμιση της Amazon

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles