13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple γιορτάζει την πώληση 1 δισ. iPhone!

    Για κάποιους ο κόσμος των smartphones άλλαξε στις 9 Ιανουαρίου του 2007, όταν ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iPhone στην έκθεση Macworld. Έρωτας με την πρώτη ματιά για πολλούς, μία συσκευή που έως σήμερα “γράφει τη δική της ιστορία”. Έχει φανατικούς, έχει και πολέμιους, σίγουρα όμως δεν περνάει απαρατήρητη.

    Τώρα η Apple γιορτάζει ένα σημαντικό milestone καθώς κατάφερε να φτάσει σε πωλήσεις το 1 δισ. iPhone. Το γιόρτασε με μία συγκέντρωση στο Cupertino παρουσία του Tim Cook.

    tim_cook_billionth_iphone

    “To iPhone έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα προϊόντα στην ιστορία, από αυτά που άλλαξαν τον κόσμο. Είναι κάτι παρά πάνω από ένας σταθερός σύντροφος. Είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά στην καθημερινότητα. Την προηγούμενη εβδομάδα περάσαμε από ένα σημαντικό ορόσημο, όταν πουλήσαμε το δισεκατομμυριοστό iPhone. Δεν είχαμε ποτέ στόχο τα περισσότερα αλλά πάντα έχουμε ως στόχο τα καλύτερα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά. Σας ευχαριστώ όλους στην Apple που βοηθάτε να αλλάξουμε τον κόσμο”, αναφέρει το μήνυμα στους υπαλλήλους της εταιρείας από τον Tim Cook με αφορμή το milestone.

    Αναμένουμε το Σεπτέμβριο τη συνέχεια αυτής της πορείας με την παρουσίαση του iPhone 7.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles