18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι cameo εμφανίσεις των Coldplay, Sigur Ros και Mastodon στο Game of Thrones!

    Τα σύντομα περάσματα έχουν την τιμητική τους σε σινεμά και τηλεόραση και φυσικά θα ήταν δύσκολο να ξεφύγει από τον κανόνα ακόμα και το Game of Thrones. Στη διάσημη ωστόσο τηλεοπτική σειρά φαίνεται πως έχουν αδυναμία πολλοί μουσικοί, αφού έχουν κάνει cameo εμφανίσεις διάσημα μέλη από συγκροτήματα που μεσουρανούν στη σημερινή μουσική πραγματικότητα.

    image

    Όπως για παράδειγμα ο ντράμερ των Coldplay, Will Champion που δεν εμφανίστηκε σε όποιο κι όποιο επεισόδιο, αλλά στο περίφημο Red Wedding όπου έγινε το έλα να δεις. Έπαιξε τον περκασιονίστα των μουσικών που διασκέδαζαν τους καλεσμένους πριν πέσουν όλοι νεκροί στη γνωστή πλέον αιμοτοχυσία.

    coldplay

    Σεζόν 4η, επεισόδιο 2ο και λίγο πριν μας αφήσει γεια ο αχώνευτος Joffrey, οι Ισλανδοί Sigur Ros που σε λίγες μέρες θα τους απολαύσουμε στη χώρα μας στο Release Festival, παίζουν το The Rains of Castemere, τον ύμνο του Red Wedding. Πρέπει να είναι ο πρώτος θεατής που δυσαρεστημένος από αυτά που άκουγε τους πέταξε χρήματα για να φύγουν!

    Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν τώρα η σειρά βρέθηκε στην Μπέλφαστ της Ιρλανδίας. Ο Gary Lightbody των Snow Patrol είναι από το Μπέλφαστ, η σωστή γνωριμία θα έφερε σε επαφή παραγωγή και τραγουδιστή σε χρόνο dt και αυτό που ακούτε από το 6ο δευτερόλεπτο και μετά δεν είναι άλλο από τη φωνή του σε άψογη Ιρλανδέζικη προφορά.

    Σε ένα ακόμα άκρως εντυπωσιακό επεισόδιο έκαναν το πέρασμά τους οι Mastodon, το σούπερ επιτυχημένο metal συγκρότημα. Ήταν στην τρομερή επίθεση που έκαναν οι White Walkers στον Jon Snow και τους Wildlings. Τρία μέλη της μπάντας, οι Bill Kelliher, Brent Hinds και Brann Dailor, ταίριαξαν ιδανικά με τους μαλλιάδες πολεμιστές των αλλοτινών εποχών και όπως είπαν το καταδιασκέδασαν που τους έκαναν με τα κομματάκια!

    gallery-1464090287-mastodon-game-of-thrones-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles