20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Διάσωση: O Matt Damon ξεμένει στον Άρη και πρέπει να επιβιώσει

    Matt Damon επιμένει σε διαστημικούς ρόλους μετά τα Elysium και Interstellar και συνεχίζει με το The Martian (H Διάσωση) σε σκηνοθεσία του μοναδικού βετεράνου σκηνοθέτη Ridley Scott. 

    Martian_727

    O Damon φοράει λοιπόν ξανά την διαστημική στολή και ερμηνεύει το ρόλο του πρωτοπόρου αστροναύτη Mark Watney που θα βρεθεί μόνος κι έρημος στον πλανήτη Άρη όταν μία σφοδρή καταιγίδα θα χτυπήσει μία επανδρωμένη αποστολή. Ο Damon θεωρείται νεκρός και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Έτσι τώρα πρέπει να βρει τρόπους να επιβιώσει σ΄έναν αφιλόξενο πλανήτη αλλά και να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα του για να μπορέσει να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.
    Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Andy Weir -το Άνθρωπος στον Άρη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος- που κατά γενική ομολογία έχει ένα πιο κωμικό χρώμα και έτσι θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα το προσεγγίσει ο πιο σοβαρός Scott.  
    Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor και Donald Glover, δημι0υργώντας ομολογουμένως ένα πολύ ενδιαφέρον καστ.
    Η Διάσωση (The Martian) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 26 Νοεμβρίου σε 3D2D.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles