18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η εφαρμογή Facebook για iOS αποκτά νέα εμφάνιση, Chat Heads και Stickers!

    Το Facebook ανακοίνωσε και διέθεσε στο iTunes την έκδοση 6.0 της εφαρμογής του για τις iOS συσκευές (iPhone, iPad, iPod Touch). Το σύνολο των αλλαγών είναι αναμενόμενο, εκτός από μία προσθήκη έκπληξη.

    Όπως είναι λογικό, μετά την ανακοίνωση του νέου News Feed, το Facebook ξεκινά να ενσωματώνει σιγά σιγά την εμφάνιση αυτή στις κινητές συσκευές, ξεκινώντας πρώτα από το λειτουργικό iOS. Με το update της εφαρμογής θα δείτε μία πιο καθαρή εμφάνιση και νέα feeds, όπως για παράδειγμα το Photos feed ή το Music feed. Ισχύει τόσο για iPhone όσο και για iPad.

    Facebook iOS Chat heads

    Οι iOS συσκευές αποκτούν και τα περίφημα Chat Heads. Με την προσθήκη αυτή, το Facebook ευελπιστεί σε πιο εύκολη συνομιλία στις κινητές συσκευές της Apple, όπως συμβαίνει ήδη για τις κινητές συσκευές με Android λειτουργικό. Σε όσους δεν αρέσουν, στις ρυθμίσεις της εφαρμογής κάπου θα υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση των Chat Heads.

    Facebook iOS stickers

    Τέλος, την έκπληξη στην εφαρμογή αποτελούν τα Stickers. Πρόκειται για emoticons (προσωπάκια), τα οποία είναι λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος το οποίο έως τώρα έχουμε συνηθίσει και είναι αρκετά δημοφιλή στην Ασία, όπου πολλοί πληρώνουν για να τα αποκτήσουν στις τοπικές εφαρμογές για messaging. Το Facebook τα διαθέτει προς το παρόν δωρεάν, αν και στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα δούμε.

    Ίσως με το update δε δείτε αμέσως όλες τις παραπάνω αλλαγές. Όπως δήλωσε το Facebook, μερικές από τις προσθήκες μπορεί να είναι διαθέσιμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles