21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η εφαρμογή των HERE Maps αποσύρεται από το Windows 10 Store

    Οι HERE Maps κάποτε θεωρούνταν από τα καλύτερα στοιχεία ενός Lumia smartphone. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, βρίσκονται πλέον και σε iOS και Android συσκευές, όπως και σε Windows, ενώ το τμήμα των HERE Maps της Nokia έχει εξαγοραστεί από μία κοινοπραξία τριών Γερμανών κατασκευαστών αυτοκινήτων. Με τη λογική ότι η “ουσία” των HERE “ζει” πλέον στην Windows Maps application, ανακοινώθηκε ότι από τις 29 Μαρτίου οι HERE Maps δε θα βρίσκονται πλέον στο Windows 10 Store.

    Lumiasidebyside3

    Επιπλέον, η περαιτέρω ανάπτυξη της εφαρμογής στα Windows Phone 8 θα περιοριστεί σε “κρίσιμες διορθώσεις ασφαλείας”, ενώ όσοι αναζητούν μία εφαρμογή για πλοήγηση, χάρτες και διαδρομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα των Windows Maps, την οποία να σημειωθεί οτι ανέπτυξε η Microsoft χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα HERE.

    Όπως σημειώνει η εταιρεία, η λύση που απαιτούνταν για τη χρήση των HERE Maps με τα Windows 10 Mobile δε θα λειτουργεί μετά τις 30 Ιουνίου, έτσι θα χρειαζόταν αρκετή δουλειά και redeveloping από το μηδέν για να συνεχίσει να λειτουργεί η εφαρμογή στην εν λόγω πλατφόρμα. Έτσι, καθώς η εφαρμογή Windows Maps κάνει την ίδια δουλειά, θεωρήθηκε ότι τα Windows 10 Mobile δε θα χάσουν τίποτα από την απουσία των HERE Maps.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles