18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η επιστήμη αποφάνθηκε: Αυτός είναι ο καλύτερος σούπερ ήρωας!

    Μιλάμε για το απόλυτο, αιώνιο ερώτημα, αυτό που είναι πιο σημαντικό και από το εάν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, από το εάν υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Ακόμα και να μην έχεις δει ούτε μία ταινία σούπερ ηρώων δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναρωτήθηκες έστω για μία στιγμή ποιος να είναι ο καλύτερος σούπερ ήρωας, αυτός που έχει το καλύτερο πακέτο ικανοτήτων. Φανταστείτε τώρα τους φανατικούς των κόμικς που ζουν και ανασαίνουν με αυτό το ερώτημα στο μυαλό τους. Φοιτητές λοιπόν από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ ήρθαν να μας δώσουν την απάντηση. Αφού πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια αναλύοντας τα χαρακτηριστικά των superheroes με επιστηµονικές αρχές, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο κορυφαίος όλων είναι ο Superman!

    1

    Ο Man of Steel αποδείχθηκε πως έχει το πιο πλήρες οπλοστάσιο και είναι ο πιο ανθεκτικός από τους supeheroes, ενώ ξεχωρίζει η ικανότητά του να ταξιδεύει με ασφάλεια. Η έκπληξη είναι πως Spiderman, Batman και Iron Man είναι εκτός πεντάδας, αφού εκεί βρίσκονται ο Wolverine που η ικανότητά του να αναγεννάται εκτιμήθηκε δεόντως, η master της γονιδιακής χειραγώγησης Mystique, ο εκρηκτικός Thor και ο Flash! Ωραίο να πετάς ιστούς και να έχεις το Batmobile, αλλά πρέπει να έχεις σούπερ δυνάμεις που πραγματικά κάνουν τη διαφορά!

    superhero-chart

    Στον σχετικό πίνακα που ετοίμασαν οι φοιτητές μπορεί να δει κανείς και τις αδυναμίες που έχει κάθε ήρωας, ένας τομέας που μέτρησε στην τελική κατάταξη. Εάν διαφωνείτε με τα αποτελέσματα μπορείτε να απευθυνθείτε στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ και να εκφράσετε τα παράπονά σας. Είμαστε σίγουροι πως ο Tony Stark που δεν τα αφήνει αυτά κάτι τέτοια, ετοιμάζει ήδη την επιστολή διαμαρτυρίας του…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles