22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η επιτυχία των «Designated Survivor» & «Speechless» κάνει το ABC να ζητά πλήρεις seasons

    Η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για το ABC. Οι σειρές «Designated Survivor» & «Speechless» καταγράφουν σημαντική επιτυχία, η οποία κάνει το κανάλι να ζητά το γύρισμα ολοκληρωμένων seasons, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό επεισοδίων στα 22 για κάθε μια σειρά.

    designatedsurvivorspeechlessfullseason

    Συγκεκριμένα, το Designated Survivor συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του για δεύτερη εβδομάδα, ενώ στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως την πρεμιέρα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 15 εκατομμύρια τηλεθεατές.

    Από την πλευρά του, το Speechless μετρά κατά μέσο όρο 6.9 εκατομμύρια τηλεθεατές. Παράλληλα σε δηλώσεις του, o επικεφαλής της ABC Entertainment, ανέφερε: «Οι δυο αυτές σειρές έχουν βρει μεγάλη απήχηση στο κοινό της φθινοπωρινής σεζόν. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους θεατές μας περισσότερα επεισόδια».

    Το «Designated Survivor» αποτελεί ένα πολιτικό αμερικανικό δράμα το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον David Guggenheim και πρωταγωνιστεί ο Kiefer Sutherland (24). Η πρώτη σεζόν έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στις 21 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη πλευρά, το «Speechless» αποτελεί μια κωμωδία που παρακολουθεί τη ζωή της οικογένειας DiMeo και της μοναδικής προσωπικότητας καθενός από τα μέλη της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles