21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η εξαγορά της Pebble από την FitBit φέρνει το τέλος των hardware προϊόντων της εταιρείας!

    Η Pebble είχε κάνει ένα τεράστιο μπαμ το 2012 μέσω του Kickstarter εντυπωσιάζοντας με τις συσκευές της που απέκτησαν φανατικούς φίλους. Φαίνεται όμως ότι ο κύκλος της εταιρείας κλείνει με τη σημερινή εξαγορά από την Fitbit, η οποία ωστόσο αφορά μόνο την πλατφόρμα και το κομμάτι του software και όχι τις συσκευές της.

    pebblepebble pebble

    Λέγεται μάλιστα, όπως έχει μεταδώσει το Bloomberg, ότι το κόστος της εξαγοράς είναι μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια, προσφέρεται εργασία από την Fitbit στους περισσότερους από τους μηχανικούς λογισμικού της Pebble, ωστόσο ο ιδρυτής της Pebble Eric Migicovsky δε θα δουλέψει στη Fitbit μετά την εξαγορά.

    Επιπλέον, όσον αφορά τα νέα προϊόντα Pebble 2, Time 2 και Core, η παραγωγή τους σταματά, όσοι τα είχαν χρηματοδοτήσει στο Kickstarter θα αποζημιωθούν, ενώ η εταιρεία δεν αναμένεται να αναπτύξει νέες hardware προτάσεις στο μέλλον.

    Τα υπάρχοντα Pebble smartwatches θα συνεχίσουν να δουλεύουν, ωστόσο όπως σημειώνει η εταιρεία, η λειτουργικότητά τους θα μειωθεί στο μέλλον λόγω έλλειψης υποστήριξης.

    Σαν τίτλοι τέλους για την Pebble μας ακούγονται τα παραπάνω, σε μία εποχή η αλήθεια που η αγορά των smartwatches αντιμετωπίζει δυσκολίες…

    Διαβάστε την ενημέρωση στο support της Pebble για το τι συνεπάγεται η εξαγορά για τους χρήστες και τα προϊόντα της εταιρείας

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles