13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η φήμη του μήνα! Τρία smartphones ετοιμάζουν Amazon και HTC

    Η φήμη της ημέρας (ή μάλλον θα λέγαμε του μήνα) έρχεται από τους Financial Times και αναφέρει ότι η Amazon συνεργάζεται ήδη με την HTC για την κατασκευή τριών νέων smartphones, το ένα μάλιστα από τα οποία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

    amazon-com

    Χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των νέων συσκευών, αν συνυπολογίσουμε τις έως τώρα φήμες σχετικά με επερχόμενο smartphone από το team του Jeff Bezos, αυτό είναι πιο πιθανό να κάνει “πρεμιέρα” κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

    Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που διαβάζουμε ότι η Amazon σκοπεύει να συνεργαστεί με κάποιον κατασκευαστή στο hardware των smartphones της και συγκεκριμένα με την HTC. Η τελευταία μπορεί να “φυσάει ακόμη και να μην κρυώνει” την αποτυχία του First, του smartphone που παρουσίασε σε συνεργασία με το Facebook, ωστόσο η αποτυχία του ήταν περισσότερο θέμα “Facebook Home” και λιγότερο hardware.

    Φανταζόμαστε πως μία ενδεχόμενη συνεργασία με την Amazon, θα μπορούσε να έχει το ξεχωριστό ενδιαφέρον της, ειδικότερα αν συνδυάσει καινοτομία με χαμηλή τιμή. Και οι δύο εταιρείες το “έχουν” και μπορούν να μας προσφέρουν τα καλύτερα. Ειδικότερα, όταν μία πρότασή τους, σε συνεργασία, μπορεί να “ανεβάσει” την HTC σε μία δύσκολη γι’ αυτήν περίοδο και να προσφέρει στην Amazon το smartphone που “ψάχνει” τόσο καιρό. Τι λέτε; Δε σας φαίνεται ενδιαφέρουσα μία τέτοια προοπτική;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles