16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Google ενοποιεί το cloud storage στις υπηρεσίες της και προσφέρει πλέον 15GB αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες της

    Λίγο πριν την πρεμιέρα του συνεδρίου Google I/O, η Google ανακοινώνει ότι ενοποιεί τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει στις υπηρεσίες της (Gmail, Google+ Photos και Drive) ο οποίος θα φτάνει πλέον συνολικά τα 15GB, έναντι 10GB στο Gmail και 5GB στο Drive που προσέφερε έως τώρα ξεχωριστά η εταιρεία.

    shared-storage

    Μία σημαντική διαφοροποίηση από τον αμερικανικό κολοσσό, η οποία σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο με τον τρόπο που επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ συνιστά συνολικά μία από τις πλέον γενναιόδωρες προσφορές ελεύθερης αποθήκευσης που υπάρχουν στο “σύννεφο”.

    Παράλληλα, η Google καταργεί την επιλογή αναβάθμισης της χωρητικότητας του Drive (οι χρήστες μπορούσαν έναντι 2.49 δολαρίων το μήνα να αυξήσουν το χώρο αποθήκευσης που κατείχαν στα 25GB), με τη φτηνότερη επιλογή να είναι πλέον η προσθήκη 100GB στο Google account σας έναντι 4.99 δολαρίων το μήνα. Οι υπάρχοντες χρήστες της αναβάθμισης των 25GB, ωστόσο, θα μπορούν να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν μέχρι να αποφασίσουν να τη διακόψουν ή να αλλάξουν πακέτο.

    Οι νέες αλλαγές στις υπηρεσίες της Google και η ενοποίηση του χώρου αποθήκευσης στα 15GB θα είναι διαθέσιμες σταδιακά σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles