24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Ημέρα Ανεξαρτησίας (Independence Day) επιστρέφει, παρουσιάζοντας τις μοντέρνες οθόνες AOC!

    [Δ.Τ.] Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία, η πολυαναμενόμενη επική περιπέτεια δράσης Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (Independence Day: Resurgence) στην οποία πρωταγωνιστούν πολλοί από τους αρχικούς ηθοποιούς πλάι σε νεοεμφανιζόμενους αστέρες του Χόλιγουντ, έρχεται επιτέλους στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι. Η  εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ενώνει τις δυνάμεις της με την 20th Century Fox ως  επίσημος συνεργάτης της επερχόμενης ταινίας, στην οποία θα εμφανιστούν οι οθόνες AOC. Επιπλέον, η AOC και οι συνεργάτες λιανικής πώλησης των προϊόντων της θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό online και offline υλικό προώθησης της ταινίας.

    AOC independence (Large)

    Μια πολλά υποσχόμενη συνέχεια! 

    Η συγκεκριμένη συνεργασία δεν είναι η πρώτη μεταξύ της AOC και της 20th Century Fox, καθώς οι δύο εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και παλαιότερα σε άλλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως την περσινή ταινία επιστημονικής φαντασίας Η Διάσωση (The Martian), το blockbuster του 2014 Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή (Dawn of the Planet of the Apes),  τη διασκευή κόμιξ του 2013 Γούλβεριν (The Wolverine)  και την ταινία κινουμένων σχεδίων Η εποχή των Παγετώνων (Ice Age 4), το 2012. Έτσι σήμερα, οι δύο συνεργάτες συνεχίζουν την ιστορία επιτυχίας  με την Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (Independence Day: Resurgence).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles