24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Intel επιταχύνει την ανάπτυξη του Mobile Computing

    H Intel ανακοίνωσε κατά το Mobile World Congress μια σειρά από καινούργια προϊόντα, καθώς και πρωτοβουλίες σε σχέση με το οικοσύστημα και την αναπτυξιακή ενδυνάμωσή του που θα επιταχύνουν περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στις φορητές συσκευές και θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων συσκευών και πιο πλούσιων εμπειριών βασισμένων σε τεχνολογίες Intel Inside.

    Οι ανακοινώσεις περιλαμβάνουν τη νέα διπύρηνη πλατφόρμα Atom SoC (“Clover Trail+”) για smartphones και ταμπλέτες Android και την πρώτη παγκόσμια λύση multimode-multiband LTE που θα είναι διαθέσιμη εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους. Άλλες ανακοινώσεις αφορούν τη δυναμική του “Bay Trail”, τις μεγαλύτερες δυνατότητες σε φορητές συσκευές και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη σε αναδυόμενες αγορές με την πλατφόρμα που βασίζεται στον επεξεργαστή Intel Atom Z2420.

    Η νέα πλατφόρμα επεξεργαστή Atom της Intel (“Clover Trail+”) και ο αντίστοιχος σχεδιασμός αναφοράς για smartphone, παρέχει κορυφαίες για τη βιομηχανία επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που ανταγωνίζεται τα πιο δημοφιλή κινητά Android σήμερα. Το προϊόν παρέχει τα κλασσικά δυνατά σημεία της Intel, συμπεριλαμβανόμενης της υψηλής απόδοσης που επιτρέπει την ομαλή περιήγηση στο διαδίκτυο, τις ζωντανές, χωρίς προβλήματα αναπαραγωγής, full HD ταινίες, καθώς και εμπειρία γρήγορης εκκίνησης και εντυπωσιακής λειτουργίας σε εφαρμογές Android.

    Οι διπύρηνοι επεξεργαστές 32nm Intel Atom Processors — Z2580, Z2560, Z2520 – είναι διαθέσιμοι σε συχνότητες μέχρι και 2.0 GHz, 1.6 GHz και 1.2GHz, αντίστοιχα. Ο επεξεργαστής περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για την τεχνολογία Intel® Hyper-Threading Technology, υποστηρίζοντας τέσσερα ταυτόχρονα thread εφαρμογών, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη συνολική αποδοτικότητα των πυρήνων Atom.

    H ολοκληρωμένη πλατφόρμα περιλαμβάνει ακόμα μια μηχανή γραφικών Intel Graphics Media Accelerator με έναν πυρήνα γραφικών που υποστηρίζει μέχρι 533MHz με boost mode, παρέχοντας μέχρι τρεις φορές ανώτερες επιδόσεις γραφικών για πλούσια 3D γραφικά, ρεαλιστικό gaming και κωδικοποίηση full 1080P video με επιτάχυνση hardware και αποκωδικοποίηση στα 30fps.

    Η Intel ανακοίνωσε επίσης τη διεύρυνση του οικοσυστήματός της και πρωτοβουλίες για την αναπτυξιακή ενδυνάμωσή του με την παροχή νέων συσκευών και καινοτομιών στην αγορά, σε μια σειρά από φορητές συσκευές που βασίζονται σε Windows και Android.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles