25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει η Nokia (ναι, η παλιά γνώριμη)

    H Nokia (αναφερόμαστε στο τμήμα της εταιρείας που έχει μείνει σε φινλανδικά χέρια μετά την εξαγορά του τμήματος προϊόντων και υπηρεσιών από τη Microsoft) θέλει να αποτελέσει και πάλι έναν ηγέτη που θα παράγει καινοτόμα προϊόντα, αυτά όμως μάλλον δε θα είναι smartphones.

    P1050225.JPG

    Αυτό τουλάχιστον φανερώνει η νέα σημαντική εξαγορά της που μόλις ανακοινώθηκε και αφορά την εταιρεία Withings, την οποία η Nokia αποκτά έναντι 170 εκατομμυρίων ευρώ, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο πρόεδρος και CEO των Φινλανδών Rajeev Suri.

    Με αυτή την εξαγορά, η Nokia ετοιμάζεται να αλλάξει προσανατολισμό και να μπει δυναμικά σε μία αγορά με την οποία δεν έχει ασχοληθεί έως τώρα, στο χώρο των wearables, καθώς η Withings δραστηριοποιείται σε προϊόντα όπως smartwatches, fitness trackers και άλλο εξοπλισμό που σχετίζεται με την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων και της υγείας του χρήστη και να γίνει ηγέτης στο “επόμενο κύμα της καινοτομίας στην ψηφιακή υγεία”. 

    Η εξαγορά αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο του έτους, οπότε και θα γνωρίζουμε περισσότερα για το τι προϊόντα μας ετοιμάζουν οι Φινλανδοί σ’ αυτό το νέο πεδίο δραστηριοποίησής τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles