24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Melissa McCarthy απαντά στους haters του Ghostbusters: “Ελπίζω να βρείτε ένα φίλο”

    Σίγουρα κάτι θα έχει πάρει το αυτί σας για τα αρνητικά σχόλια που έχουν συνοδέψει μέχρι τώρα την προβολή των δύο trailer του επερχόμενου, ανανεωμένου Ghostbusters με το all girl cast. Η Melissa McCarthy, η βασική πρωταγωνίστρια του φιλμ και ίσως η πλέον διάσημη κωμικός του Hollywood αυτή τη στιγμή, αποφάσισε να μιλήσει για το γεγονός πως εκείνη, οι συμπρωταγωνίστριές της και το ίδιο το reboot έχουν γίνει στόχος ενός online bullying.

    Melissa McCarthy Responds to ‘Ghostbusters

    H πρωταγωνίστρια μεγάλων επιτυχιών, βλέπε Bridesmaids, Spy κλπ., σε συνέντευξή της στην Guardian μίλησε για το θέμα λέγοντας:
    “Όλα αυτά τα σχόλια του στυλ “Μου καταστρέφετε τα παιδικά μου χρόνια!… Ειλικρινά, τέσσερις γυναίκες που κάνουν οποιαδήποτε ταινία στον κόσμο θα καταστρέψουν τα παιδικά σου χρόνια; Έχω μία εικόνα αυτών των ανθρώπων και δεν είναι παντρεμένοι, δεν έχουν φίλους και έτσι κάθονται και εκτοξεύουν μίσος στον ψεύτικο κόσμο του Internet. Ελπίζω απλά να βρουν ένα φίλο”. 
    Η εφημερίδα τονίζει πως αν και έχουν υπάρξει στο παρελθόν κι άλλες περιπτώσεις με franchise και reboots που έγιναν δέκτες αρνητικών σχολίων, καμία απ’ αυτές δεν δέχθηκε ανάλογη, και σε τέτοια έκταση, σεξιστικού ύφους επίθεση.
    Η ταινία του Paul Feig βγαίνει στις αίθουσες στις 15 Ιουλίου. 

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles