18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους: Η Microsoft καθιστά ευκολότερο το όχι στην αναβάθμιση σε Windows 10

    Μετά από μήνες εξαναγκασμού των χρηστών Windows 7 και Windows 8.1 να αναβαθμίσουν σε Windows 10, η Microsoft τελικά λύγισε μετά τις διαμαρτυρίες. Η εταιρεία ουσιαστικά επέβαλε τα Windows 10 στους χρήστες των Windows 7 / 8.1 τους τελευταίους μήνες, καθώς η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου. Δεν είναι κρυφό ότι ο γίγαντας της τεχνολογίας είχε… επιθετικό marketing για το νέο λειτουργικό του σύστημα, με χρήστες παλαιότερων λειτουργικών να αναφέρουν ότι τους έγινε η αναβάθμιση σε Windows 10 χωρίς την άδειά τους.

    Win10

    Πρόσφατα, είχαμε αναφερθεί στο πώς μια γυναίκα στο Σιάτλ είχε κερδίσει μια υπόθεση $10.000 εναντίον της Microsoft για τη -χωρίς τη θέλησή της- ενημέρωση σε Windows 10 στον υπολογιστή της δουλειάς της. Ωστόσο φαίνεται ότι τώρα ο τεχνολογικός γίγαντας αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα ζητά από τους χρήστες του αν θέλουν να επωφεληθούν από τη δωρεάν προσφορά ή όχι.

    Σε μια δήλωση σχετικά με το θέμα στο The Verge, ο Terry Myerson, ο οποίος ηγείται των Windows της Microsoft και του Devices group, δήλωσε:

    “Από τότε που εισάγαμε μια νέα εμπειρία αναβάθμισης για τα Windows 10, έχουμε λάβει feedback ότι ορισμένοι από τους πελάτες μας το βρήκαν κουραστικό. Δουλεύουμε σκληρά πάνω στα σχόλιά τους και αυτή την εβδομάδα θα προχωρήσουμε σε μια νέα εμπειρία αναβάθμισης με σαφείς επιλογές για άμεση αναβάθμιση, επιλογή ώρας ή πλήρη απόρριψη της δωρεάν προσφοράς”

    OptInV3-300Million.0

    Το παράθυρο διαλόγου πάντως δε φεύγει οριστικά, καθώς επανέρχεται για απροσδιόριστο αριθμό φορών. Αν και δεν είναι η αλλαγή που θέλαμε, σίγουρα αποτελεί βελτίωση σε σχέση με ό,τι βλέπαμε έως τώρα…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles