15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα εποχή των Nokia phones μόλις ξεκίνησε! Σε ισχύ η συμφωνία με την HMD

    Πιο επίσημη από ποτέ είναι πλέον η επιστροφή της Nokia στην αγορά, με τη φινλανδική εταιρεία να επιβεβαιώνει χθες 1η Δεκεμβρίου την ολοκλήρωση της στρατηγικής συμφωνίας της με την HMD Global Oy (HMD) που είχε ανακοινωθεί στις 18 Μαΐου του 2016.

    nokia

    Η συμφωνία, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Nokia, HMD, FIH Mobile (θυγατρικής της Foxconn) και Microsoft, έχει ως αποτέλεσμα η HMD να είναι το νέο “ανεξάρτητο σπίτι” των Nokia phones, μέσω ενός global brand licence που θα ισχύσει για τα επόμενα 10 χρόνια.

    Τα feature phones της Nokia παραμένουν από τις πιο δημοφιλείς επιλογές της αγοράς και η HMD θα συνεχίσει να τα διαθέτει στην αγορά ως μέρος ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου, παράλληλα με μια νέα σειρά smartphones και tablets που θα ανακοινωθεί μέσα στο 2017. Οι νέες συσκευές της Nokia αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι θα ενσωματώνουν λειτουργικό Android.

    Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Nokia θα εισπράττει ένα χρηματικό ποσό από την HMD για τις πωλήσεις του κάθε Nokia κινητού τηλεφώνου και tablet, καλύπτοντας τόσο το εμπορικό σήμα όσο και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Σημειώνεται ότι η Nokia δεν είναι επενδυτής ή μέτοχος της HMD.

    Από χθες βρίσκεται σε λειτουργία και η νέα σελίδα της Nokia στο www.nokia.com/phones.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles