16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα Lego Porsche 911 των 2.700 κομματιών είναι ένα έργο τέχνης

    H Lego επιβεβαίωσε πριν από λίγες μέρες ότι το μαζικό σετ της  Technic Porsche 911 GT3 RS με 2.704 κομμάτια, για την ακρίβεια, θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων τη 1 Ιουνίου 2016 στη τιμή των 300 δολαρίων. Είχε παρουσιαστεί αρχικά στο Toy Fair της Νυρεμβέργης καμουφλαρισμένη βέβαια, έτσι ώστε να μη αποκαλύπτεται πλήρως το σχέδιο της, αλλά από ότι βλέπουμε τώρα, είναι ένα υπέροχο έργο τέχνης.

    γφη

    Αναμφίβολα, 300 δολάρια είναι πολλά για ένα σετ Lego, αλλά είναι απόλυτα λογικό αν πάντα ονειρευόσουν να είσαι κάτοχος μιας αληθινής Porsche 911 GT3 RS, αλλά δεν έχεις 175.000 δολάρια να ξοδέψεις. Σε κλίμακα 1:8, η Lego είχε το περιθώριο να προσθέσει αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο μοντέλο, οπότε δεν θα μείνεις καθόλου απογοητευμένος που συμβιβάστηκες με μια πλαστική έκδοση του αυτοκινήτου των ονείρων σου.

    γφηξ

    Το μοντέλο διαθέτει λεπτομερή πορτοκαλί αμάξωμα, κόκκινες αναρτήσεις, λεπτομερείς προβολείς μπρος-πίσω, δισκόφρενα και ζάντες με ελαστικά. Το προσβάσιμο εσωτερικό του διαθέτει ένα λεπτομερή ταμπλό, κινούμενο κιβώτιο ταχυτήτων, τιμόνι με διάφορα χειριστήρια, sport καθίσματα και ένα ντουλαπάκι που περιέχει έναν μοναδικό σειριακό αριθμό. Στις λειτουργίες του περιλαμβάνει, το άνοιγμα-κλείσιμο των θηρών,  πορτ μπαγκάζ με μεγάλο χώρο αποθήκευσης και καπό που ανοίγει και περιέχει τη λεπτομερή μηχανή με κινούμενα πιστόνια.

    ηγξ

    Και μη ξεχνάς δεν χρειάζεται ασφάλεια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles