18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι νέες διαφημίσεις των Airpods της Apple τονίζουν τη διαδικασία σύνδεσης και την ψηφιακή βοηθό

    Τέσσερις νέες διαφημίσεις δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες η Apple για τα νέα ασύρματα ακουστικά Airpods. Αποτελούν τις πρώτες διαφημίσεις που έχουν κυκλοφορήσει από την εταιρεία για τα νέα αυτά προιόντα και στόχο έχουν να κάνουν τους χρήστες εξοικειωμένους με τη χρήση τους, ενημερώνοντας παράλληλα για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Αναφέρονται στη διαδικασία σύνδεσης καθώς στη ψηφιακή βοηθό, Siri.

    Η πρώτη διαφήμιση φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «iPhone 7 + AirPods – Pairing» και παρουσιάζει ένα χρήστη να ανοίγει το κουτί μέσα στο οποίο βρίσκονται, προκειμένου να τα συνδέσει με το iPhone. Την ίδια στιγμή αρχίζει να χορεύει, θέλοντας να δείξει πόσο εύκολα μπορούν αυτά να σταθούν στα αυτιά του.

    https://www.youtube.com/watch?v=y6e-Z0h6zfU

    Η δεύτερη διαφήμιση φέρει τον τίτλο «iPhone 7 + AirPods – Siri» και παρουσιάζει το χρήστη να χτυπά ελαφρά με το δάχτυλό του το ένα από αυτά προκειμένου να ενεργοποιηθεί η ψηφιακή βοηθός Siri. Στη συνέχεια ζητά την αναπαραγωγή του κομματιού «Down» της Marian Hill.

    https://www.youtube.com/watch?v=QvPHny-bRQU

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι και οι δυο αυτές διαφημίσεις έρχονται στο τέλος με τη φράση «πρακτικά μαγικό» που έχουμε γνωρίσει και από άλλες παρόμοιες. Να σημειωθεί η διάθεσή τους έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία αρχίζει να ομαλοποιείται η κατάσταση με τα αποθέματα στους κατά τόπους εμπόρους λιανικής πώλησης. Στο Apple.com ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης παραμένει στις έξι εβδομάδες, αν και χρήστες σημειώνουν πως κάποιες παραγγελίες τους ήρθαν αρκετά νωρίτερα. Παρακάτω ακολουθούν και οι υπόλοιπες δύο.

    https://www.youtube.com/watch?v=lvOKBQvbLhg

    https://www.youtube.com/watch?v=CvVvwh3BRq8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles