23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 26 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ίσως γνωρίσεις το Windows RT tablet της Nokia

    Σύμφωνα με πηγές που έχει το “The Verge”, η Nokia προγραμματίζει event στη Νέα Υόρκη στις 26 Σεπτεμβρίου για την ανακοίνωση του πρώτου της tablet, το οποίο θα ενσωματώνει τα Windows RT. Πληροφορίες γι’ αυτό το event υπάρχουν ήδη από τις αρχές Αυγούστου και τώρα φαίνεται ότι σχεδόν επιβεβαιώνεται.

    nokia-tablet-leak

    Η συσκευή που φέρει, προς το παρόν, την κωδική ονομασία “Vanquish”, θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 και υποστήριξη LTE, ενώ θα διατεθεί από το δίκτυο της AT&T στις ΗΠΑ.

    Εξάλλου, φωτογραφικό υλικό που δείχνει ενδεχομένως μία παραλλαγή της πρότασης που ετοιμάζει η Nokia για τη Verizon έχει διαρρεύσει σε ένα κινεζικό site, εμφανίζοντας μία ταμπλέτα 10.1 ιντσών με τα λογότυπα του αμερικανικού δικτύου, των Windows RT και της Nokia.

    Για να δούμε αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές και δούμε μέσα στο Σεπτέμβριο την πρόταση της Nokia στον τομέα των tablets, ακόμη κι αν η ιδέα της ενσωμάτωσης των Windows RT δε μας συγκλονίζει η αλήθεια… Η Nokia, εξάλλου, έχει ήδη ακυρώσει την κυκλοφορία ενός tablet με Windows RT σε συνεργασία με την Nvidia όπως σας έχουμε γράψει παλαιότερα, επομένως περιμέναμε από την εταιρεία μία Windows 8 πρόταση στη νέα της προσπάθεια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles