16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Razer φημολογείται ότι σχεδιάζει το δικό της smartphone!

    Οι gamers γνωρίζουν πολύ καλά την Razer, η οποία εδώ και χρόνια έχει κτίσει ένα πολύ καλό όνομα στον τομέα των gaming περιφερειακών, καθώς θεωρείται μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες που υπάρχουν στον κόσμο στον τομέα του gaming hardware. Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία η οποία εμφανίζει τη γνωστή εταιρεία να έχει βάλει μπρος τις μηχανές για τον σχεδιασμό ενός smartphone!

    Razer 2

    Φυσικά οι φήμες αυτές δεν προέκυψαν αυθαίρετα, καθώς ένα post στο Twitter του CEO της Razer, Min-Liang Tan, ήταν ικανό για να πάρει το Internet… φωτιά. Συγκεκριμένα, ο ιθύνων νους της αγαπημένης εταιρείας κατασκευής gaming hardware, ανέβασε ένα tweet, το οποίo αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Razer βρίσκεται σε αναζήτηση ενός Product Developer (Mobile), ο οποίος θα πρέπει να είναι “ειδικός” στην τεχνολογία ARM και παράλληλα να έχει εξαιρετική γνώση της αγοράς των smarphones, tablets και άλλων mobile συσκευών. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση από την Razer, ωστόσο το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει αναπτύξει wearables (όπως για παράδειγμα το Nabu Watch και τα Nabu X), μας κάνει να πιστεύουμε ότι η γνωστή εταιρεία γλυκοκοιτάζει προς τη μεριά των smartphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles