16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung επιδεικνύει την πρώτη 4Κ VR οθόνη της!

    Η Samsung παρουσίασε τη συλλογή της από οθόνες της επόμενης γενιάς στο συνέδριο SID Display Week που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο πριν από λίγες μέρες. Μια από αυτές χαρακτηριζόταν από την 4Κ εικονική πραγματικότητα που προσφέρει με μέγεθος τις 5,5 ίντσες, η οποία αποτελεί την πρώτη VR οθόνη που έχει παρουσιαστεί ποτέ. Μέχρι σήμερα, οι VR οθόνες με την υψηλότερη ανάλυση χρησιμοποιούνται σε κινητά τσέπης, ενώ ούτε τα VR headsets έχουν τόσο μεγάλη ανάλυση.

    σδφγ

    Εκτός από την 4K οθόνη, υπάρχουν δυο ακόμα οθόνες που υπόσχονται πολλά όσων αφορά την VR τεχνολογία. Μια από αυτές ονομάζεται Bio Blue και σχεδιάστηκε για να μειώνει το δυνητικά επιβλαβές μπλε φως. Αν θέλουμε να το δούμε με νούμερα, η νέα οθόνη εκπέμπει μόνο το 6% του μπλε φωτός, ενώ οι κοινές πλέον AMOLED οθόνες εκπέμπουν συνήθως το 32%.

    Προς το παρόν, η 4K VR οθόνη έχει χαρακτηριστεί μόνο σαν πρωτότυπο, ενώ κάποιες φήμες λένε ότι το Samsung Galaxy Note 6 θα έχει τέτοια οθόνη. Υποθέτοντας όμως, ότι η οθόνη είναι ακόμα στο στάδιο του πρωτοτύπου, δεν φαίνεται πως θα προλάβει να ενσωματωθεί στη συσκευή μέχρι το φθινόπωρο που θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη.

    Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την 4K VR οθόνη της Samsung, ελπίζουμε όμως να έχουμε περισσότερα νέα σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles