18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ταινία του Han Solo θα πει την ιστορία και του Chewbacca

    Ένα από τα επερχόμενα projects του Star Wars universe δεν είναι άλλο από την σόλο ταινία του… Han Solo που θα μας δείξει τα πρώτα βήματα του διασημότερου ήρωα του franchise. Και ενώ φυσικά το μεγαλύτερο μέλημα της παραγωγής δεν είναι άλλο από το να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα ερμηνεύσει τον Solo τον νεότερο, με τους σκηνοθέτες του Jump Street και The LEGO Movie, Christopher Miller και Phil Lord να ψάχνουν και εκείνοι τον ιδανικό ηθοποιό, αυτό που μάθαμε σήμερα είναι πως το φιλμ δεν ξεδιπλώνει μόνο τα πρώτα χρόνια του Han Solo, αλλά και του Chewbacca!

    Star Wars the Force Awakens

    Το αφεντικό της Disney, Bob Iger αποκάλυψε λοιπόν πως το φιλμ δεν είναι επικεντρωμένο μόνο στον Han Solo που φυσικά θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά θα φέρει στην επιφάνεια και την ιστορία του Chewbacca. Μιλώντας στο Deutsche Bank 2016 Media, Internet & Telecom Conference (ναι, ναι, όλο αυτό) είπε χαρακτηριστικά πως το φιλμ θα πει την ιστορία καταγωγής του “Han Solo και του Chewy”. 
    Επίσης επιβεβαίωσε πως θα πρέπει να περιμένουμε πολλά Star Wars στο μέλλον, κάτι που ήταν ήδη πάνω κάτω γνωστό. Το φιλμ του Han Solo θα καταφθάσει το 2018 σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υφίσταται μέχρι τώρα, με το καστ να αναμένεται να κλείσει μέχρι τα τέλη του χρόνου. Πληροφοριακά οι οντισιόν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles